maanantai 17. joulukuuta 2018

Hankkeen viimeisen workshopin teemana virtuaalitodellisuus

Tänään pidettiin vuodenvaihteessa päättyvän Digiosalliseksi-hankkeen viimeinen ja kaikkiaan 35. workshop. Mukana oli 12 opettajaa, pääosin Tredusta, mutta myös yksi innokas juuri Tampereelle muuttanut opetusteknologiasta kiinnostunut fysiikan opettaja Turkista asti. Teemana oli virtuaalitodellisuus opetuksessa. Alla ovat työpajan diat ja muutama linkki aiemmista julkaisuista tai esitettyihin kysymyksiin liittyen.


Viimeisen workshopin jälkeen

Viimeisen workshopin kunniaksi oli päällä
hankepaita. Piti ottaa kuva osallistujista virtuaali-
retkellä, mutta taas kuvaaminen unohtui
tekemisen tuoksinnassa, joten otin vain selfien.

Kiitos omasta puolestani kaikille hanketoimijoille ja workshopien osallistujille! Julkaisin aiemmin
tänään yhteenvetoa hankkeesta omassa blogissani Koontia päättyvästä Digiosalliseksi-hankkeesta.

Työskentelen jatkossakin pääosan ajasta freelancerina ja keskeisin työni on digiteemojen kouluttaminen. Yhteistyö TAMKin kanssa jatkuu muiden töiden merkeissä ja tiivistyy Kiipulan ammattiopiston kanssa. Aloitin siellä joulukuussa osa-aikaisena digi-innostajana OKM:n rahoittamassa digistrategiahankkeessa. Digi-innostaja on ainakin tehtäväni työnimi ja sisältö - ja sehän kuulostaa juuri minulle sopivalta hommalta :)

PS. Käy tutustumassa Flipgridiin, merkkaa se muistiin vaikka tammikuulle, kun lomien jälkeen olet taas virtaa täynnä. Se on helppo ja maksuton opetuskäyttöön tarkoitettu videochat-palvelu. Ohjeet ja kokeiluympäristö tunnuksineen löytyy parin viikon takaisesta blogijulkaisusta: Flipgrid - videochat opetuskäyttöön.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti