maanantai 9. huhtikuuta 2018

ITK: Opettajan työn ja osaamisen muutos -workshop

ITK-konferenssin logo
Digiosalliseksi-hanke on tällä viikolla esillä Hämeen kesäyliopiston järjestämässä ITK- eli Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa -konferenssissa Aulangolla.

  • Keskiviikkona 11.4. projektipäällikkö Minna Seppälä ja asiantuntija Matleena Laakso ovat mukana järjestämässä Suomen viiden ammatillisen opettajakorkeakoulun yhteistä työpajaa, mistä tarkemmin alla.
  • Torstaina klo 16.15. kerromme Digiosalliseksi-hankkeen tuloksista foorumiesityksessä, josta tarkemmin omassa bloggauskessa 


Opettajan työn ja osaamisen muutos digitalisoituvassa maailmassa -workshop


Ammatillisten opettajakorkeakoulujen yhteinen workshop pidetään teemalla Opettajan työn ja osaamisen muutos digitalisoituvassa maailmassa. Workshop toteutetaan osana OPEKE Ammatillisen opettajankoulutuksen uudistaminen –hankkeen kehittämistyötä. Workhop on maksuton ja sinne mahtunee vielä muutama viime hetken ilmoittautujakin.

Kaikki workshopin materiaalit jaetaan jälkikäteen tapahtuman Facebookissa, jonka osoite on edellä.  Digiosalliseksi-hankkeen Mentimeterillä esitettävä osuus ja vastaukset kysymyksiin ovat alla. 
Workshopin kuvaus: "Ammatillisen opettajan työ ja työympäristöt ovat suuressa muutoksessa ja tarpeet osaamisen kehittämiselle muuttuvissa koulutuksen ympäristöissä ovat poikkeuksellisen suuret. Ammatillisten opettajakorkeakoulujen yhdessä toteuttamassa koko päivän workshopissa työstetään keinoja ja mahdollisuuksia vastata tähän muutokseen erityisesti digitalisaation näkökulmasta.

Saat lisätietoja ja voit osallistua workshoppiimme teemoihin liittyvään keskusteluun ja mahdollisesti tuoda oman esityksesi iltapäivän sessioomme Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1874960592795457/

Workshop toteutetaan osana OPEKE Ammatillisen opettajankoulutuksen uudistaminen –hankkeen kehittämistyötä. Lisätietoja OPEKE-hankkeesta www.hamk.fi/opeke"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti