keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Osallisuuden kokemukset

Esittelin tämän päivän Digiosalliseksi vai osattomaksi -seminaarissa projektipäällikkö Minna Seppälän kanssa hankkeen osatoteuttajien opiskelijoille tehdyn kyselyn tuloksia. Niistä voit lukea lisää alle upotetuista dioistamme. Esityksen lomassa kysyimme seminaarin osallistujilta, miten he kokevat osallisuutensa kasvaneen digitalisaation myötä. Tulokset näet alta ja voit edelleen vastata kyselyyn.

 


Tässä hankeblogissa on pääosin kirjoituksia TAMKin järjestämistä työpajoista, mutta erityisesti suosittelen lukemaan kollegani Heli Antilan viimeisimpiä kirjoituksia, jotka hän on tehnyt haastateltuaan osahankkeiden aktiiveja heidän kokemuksista, haasteista ja onnistumisista. Näihin kirjoituksiin viitataan myös alle upotetussa diasarjassa, minkä esittely jäi seminaarissa vähän vajaaksi.Osallisuuden kokemukset from Matleena Laakso

Dioissa mainitaan Tredun kehittämä ammatinvalintapeli. Sen demoversio julkaistiin tänään tällä Tredun sivulla. Tein testin äsken itse eikä tulos ihan pieleen mennyt. Sain tulokseksi: "Sinua kiinnostaa Kauppa, hallinto, ja oikeustieteet! Kauppa, hallinto, ja oikeustieteen ammatteja on esim. sihteeri, palkanlaskija, talousassistentti, yrittäjä, myyjä, markkinointi." Harkitsin aikanaan kauppakorkeaa, mutta luovuin siitä, kun ajatus viidennestä kielestä ei innostanut. Sihteeri on ollut roolini lukuisiss yhdistyksissä. Julkishallintoa luin yliopistolla appron verran. Vain oikeustieteet olivat minulle tässä yllätys :)

PS. Myös seminaarin muista työpajoista ja esityksestä on julkaisu (ja lisää tulossa) kirjoituksia. Löydät ne kootusti seminaarin blogisivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti